Macedonian

Примање извонредна старносна грижа која извонредно го разбира вашиот начин на живот.

Во Kalyna Care, ние верувамен дека животот со оние кои го знаат и разбираат вашиот животен стил прави сè да биде што полесно.

Ние сме фокусирани на обезбедување на персоналните услуги и внимателна нега како и го цениме и почитуваме начинот на кој сакате да живеете.

Останете поврзани со она што е важно за вас.

Ние сакаме да продолжите да уживате во вашата уникатна традиција и историја, вклучувајќи ги сите елементи што ве прават тоа што сте – како храната, јазикот, фолклорот и културното наследство.

Кога ќе се приклучите на нашето семејство, ние ќе ја снимиме вашата приказна верно со цел подобро да ве разбереме вам како и колку ви е важно вашето наследство.

Ваша култура, наша култура.

Лоцирани во западниот дел на Мелбурн, вашата нова заедница нуди јасно европско чувството и ве прави да се чувствувате како дома. И, затоа што повеќето од нашите вработени зборуваат два јазика, вие не ќе мора да се грижите дали ќе бидете добро разбрани – ние го зборуваме вашиот јазик.

Kalyna Care има домашна атмосфера која е базирана на европски и украински традиции. Ние ги сфаќаме нашите вредности сериозно и активно ги применуваме на сите нашите интеракции со вас. Тие вклучуваат:

 • Подобрување
 • Почит
 • Емпатија
 • Поддршка
 • Приватност и достоинство
 • Инвестициски фондови и поттикнување
 • Сочувство
 • Доверба
 • Разбирање
 • Ние можеби започнавме како проект на украинската заедница, но ние исто така им посакуваме топло добредојде на жителите од сите култури кои се во потрага ваква повеќе лична форма на згрижување. Нашите жители доаѓаат од целиот свет, вклучувајќи ги Азија, Пацификот, Блискиот Исток и Индија, и сите активно се поттикнуваат да го зачуваат она што е најважно за нив, преку:

 • Место за верски прослави, вклучувајќи и миса
 • Патувања на терен до вашиот омилен настан во заедницата
 • Вашата регионална кујна
 • Вашите културни пријателства.
 • Повеќе лежерен живот.

  Можете да изберете како сакате да го доживеете Kalyna Care од нашата палета на опции за начин на живот. Ние сме посветени на тоа да се чувствувате удобно, безбедно и сигурно – секој ден.

  Уживајте во нашите забавни програми и рекреативни активности со цел да ви помогнеме во одржување на здравјето, благосостојба и поврзување со вашите културни традиции.

  Ние ве охрабруваме да се гледате со вашите најблиски и да ги вклучите во вашите одлуки за нега. Ние сме среќни за да направите домашна посета или да одите на одмор со вашето семејство, ако ви дозволува здравјето.

  Нашите отворени области се исто така одлични места за вас, и вашето семејство и пријатели да поминете квалитетно време едни со други. Или може да се релаксирате во нашите простории со домашен амбиент – вашите најблиски, дури и може да ви се придружат за ручек или вечера за мал надомест.

  Голема грижа, блиско дружење.

  Зборувајте со нас сега за да резервирате тура во Kalyna Care или да разговарате за вашите потреби за сместување. Јавете се на 03 9116 4100 или испратете е-маил на info@kalynacare.com.au.